- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Οι έδρες των οκτώ συνδυασμών στο νέο Συμβούλιο – Η μάχη του σταυρού
Στο 92,97% είναι η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τους Χρήστο Μέτιο και Χριστόδουλο Τοψίδη να είναι οι δύο "μονομάχοι" της β' Κυριακής.
Ωστόσο, η μάχη του σταυρού για τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, συνεχίζεται και εκεί εστιάζεται πλέον το ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η παράταξη του Χρ. Μέτιου καταλαμβάνει 17 έδρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενώ η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη 15 έδρες.
Ακολουθεί ο Κ. Κατσιμίγας με 7 έδρες, ο Σιμιτσής Κων/νος που παίρνει 5 έδρες, ο Παπατολίδης Δημήτρης της Λαϊκής Συσπείρωσης 3 έδρες, ο Νικολαΐδης Ελευθέριος της Χρυσής Αυγής 2 έδρες ενώ από μία έδρα καταλαμβάνουν ο Περεντίδης Γεώργιος και ο Καραγιώργης Ανδρέας.
Δείτα αναλυτικά την μέχρι τώρα σταυροδοσία:
Περιφερειακή Σύνθεση Τοψίδης Χριστόδουλος εδώ.
Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση Μέτιος Χρήστος εδώ.

EN
TR






