Σήμερα είναι: Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
greek english turkish
SARIDIS BANNER TIMI MIKRO ZUKERO

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Προσφορά μέχρι και από την Πάτρα για τα ΑμεΑ Ορεστιάδας: «ξεχωριστή & πολύτιμη κάθε βοήθεια - ελπίζουμε»

Προσφορά μέχρι και από την Πάτρα για τα ΑμεΑ Ορεστιάδας: «ξεχωριστή & πολύτιμη κάθε βοήθεια - ελπίζουμε»

13-03-2019

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα η προσπάθεια για τον εκτελωνισμό του λεωφορείου για παιδιά με αναπηρία στην Ορεστιάδα.

Το πρόβλημα είχε προκύψει από το φθινόπωρο του 2018, όταν και το λεωφορείο που προορίζεται για τα παιδιά που απασχολούνται καθημερινά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Ορεστιάδας, «σκάλωσε» στα σύνορα αφού δεν υπήρχε το ποσό για τον εκτελωνισμό του.

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός» η Πρόεδρος Αναστασία Γκαϊδατζή και τα μέλη του οποίου ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης συναυλίας με σκοπό την αγορά ενός λεωφορείου, το οποίο όμως χρειάζεται κι ένα επιπλέον ποσό για τον εκτελωνισμό του.

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων σημαντική είναι η συμβολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου, ο οποίος μέσω της Προέδρου Έυης Ορφανού δέχονται προσφορές.

«Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και ξεχωριστή. Έχουμε δεχτεί δωρεά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, από το Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής και από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κι έχουμε συμβάλλει κι εμείς οικονομικά διότι κι εμείς ΑμεΑ είμαστε» επισημαίνει η Πρόεδρος του Συλλόγου.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 2.300 € ενώ αυτό που υπολείπεται στα 1.100 €.

Η Εύη Ορφανού δηλώνει αισιόδοξη ότι η διαφορά θα καλυφθεί σύντομα.

«Στην προσπάθεια συμβάλλουν και πολίτες και καταστηματάρχες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Αφότου συγκεντρωθεί το ποσό θα παραδώσουμε το λεωφορείο στην κ.Γκαϊδατζή και εκείνη θα το εκτελωνίσει και θα το παραδώσει στη Δημοτική Αρχή Ορεστιάδας», καταλήγει η Εύη Ορφανού.

Εάν θέλετε να συμβάλλατε στην προσπάθεια μπορείτε να το πράξετε κάνοντας κατάθεση στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001

Μαρίνα Κριτού


Εκλέγουμε