Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σουφλί: Απομάκρυνση 170 κατασχεμένων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Σουφλί: Απομάκρυνση 170 κατασχεμένων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων

29-02-2020

Στo πλαίσιo της αισθητικής αναβάθμισης και της ανάπλασης ζωτικών χώρων, ο Δήμος επιθυμεί όπως όλοι οι οικισμοί του, έτσι και η πόλη του Σουφλίου να ανταποκρίνεται και να ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της.

Αφουγκραζόμενος και τα αιτήματα πολλών πολιτών για την απομάκρυνση των κατασχεμένων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων που εδώ και μια οκταετία καταλάμβαναν μεγάλη έκταση επί της οδού Παπαναστασίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι υλοποίησε τη δέσμευσή του μέσα σε διάστημα ενός μόνο εξαμήνου απομακρύνοντας 170 οχήματα από τη συγκεκριμένη περιοχή οπότε και δόθηκε ένα τέλος στην άναρχη εικόνα που επικρατούσε.

Σημαντικό αποτέλεσμα αποτελεί επίσης, η ανάδειξη εκατόν εβδομήντα (170) θέσεων στάθμευσης που θα εξυπηρετούν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Παράλληλα, οι πρόσθετες αισθητικές παρεμβάσεις τοπίου μπορούν με απλό και πρακτικό τρόπο να καταστούν απόλυτα εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και τη λειτουργική του δημόσιου αυτού χώρου.