Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στον Έβρο βρίσκεται ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Στεφανής - Αναμένουμε την επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ κ.Φλώρου
Στον Έβρο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής, ενώ αναμένουμε εντός της εβδομάδας και την άφιξη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού κ. Φλώρου.
Όσον αφορά το πρόγραμμα τους για σήμερα ο κ. Στεφανής βρίσκεται στον βόρειο Έβρο και συγκεκριμένα θα επισκέφθεί τα φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού και θα ανταλλάξει ευχές με τους στρατεύσιμους και το μόνιμο προσωπικό των ενόπλεων δυνάμεων, ενώ στην συνέχεια θα συναντηθεί με εκκλησιαστικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα διανυκτερεύσει σε φυλάκιο του ποταμού Έβρου.
Ενώ για αύριο Μεγάλη Τρίτη, το πρόγραμμα του περιλαμβάνει, επίσκεψη στην πόλη της Αλεξανδρούπολης όπου και θα βρεθεί με τον Μητροπολίτη αλλά και το Δήμαρχο της πόλης. Το απόγευμα της Μ.Τρίτης αναμένεται η αναχώρηση του για την Αθήνα.
Έπειτα, την Μεγάλη Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021, θα βρίσκεται στην περιοχή του Έβρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος με τη σειρά του θα μεταβεί σε σχηματισμούς της περιοχής καθώς και σε μονάδες αλλά και σε φυλάκια της ζώνης ευθύνης του Δ' Σώματος Στρατού.
Aκολουθεί και σχετικό βίντεο μέσα από την κάμερα του e-evros.gr σχετικά με τις σημερινές συναντήσεις του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας:
Φ.Δούκογλου
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






