Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στην Ελλάδα

Σχεδιάζετε ταξίδι; Ανακαλύψτε λειτουργικές και στυλάτες τσάντες, ιδανικές όχι μόνο για διακοπές

Σχεδιάζετε ταξίδι; Ανακαλύψτε λειτουργικές και στυλάτες τσάντες, ιδανικές όχι μόνο για διακοπές

27-06-2022

Γιατί να αγοράσετε βαλίτσες με ροδάκια;

Οι βαλίτσες αποτελούν το απόλυτο και πιο χρήσιμο αντικείμενο των διακοπών σας. Για τον λόγο αυτό, οι βαλίτσες ταξιδιού δεν λείπουν από το σπίτι κανενός. Όλοι οι άνθρωποι έχουν στο σπίτι τους έστω και μία μικρή βαλίτσα. Ωστόσο, χρειάζεται να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότεροι επιλέγουν τις βαλίτσες με ροδάκια, και αυτό όχι τυχαία. Ο συγκεκριμένος τύπος βαλίτσας είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση, καθώς δεν χρειάζεται να την κουβαλάτε στους ώμους σας, όπως γίνεται για παράδειγμα το σακβουαγιάζ.

Επομένως, δεν θα κουραστείτε καθόλου και αντιθέτως θα νιώθετε ξεκούραστοι καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.  Είναι ένας πρακτικός τρόπος έτσι ώστε να έχετε ένα ευχάριστο και ήρεμο ταξίδι, είτε ταξιδεύετε με το καράβι είτε με το αεροπλάνο. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να διαλέξετε ανάμεσα σε υφασμάτινες βαλίτσες και σε αυτές που αποτελούνται από σκληρό πλαστικό.

Και οι δύο τύποι βαλιτσών είναι εξίσου καλοί και ανθεκτικοί στα χτυπήματα. Σε περίπτωση που είστε διστακτικοί ως προς την επιλογή σας, τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε μία μικρή βαλίτσα με ροδάκια για να εντοπίσετε τις διαφορές με το σακβουαγιάζ.

Ποιο μέγεθος βαλίτσας είναι το κατάλληλο για τις διακοπές σας;

Συνήθως, οι βαλίτσες ταξιδιού βγαίνουν σε τρία μεγέθη. Πιο συγκεκριμένα, διατίθενται σε μικρή, σε μεσαία και σε μεγάλη διάσταση. Αυτό συμβαίνει για να μπορείτε να επιλέξετε την βαλίτσα που επιθυμείτε, ανάλογα με τις ημέρες που θα βρίσκεστε σε διακοπές.

Για παράδειγμα, άλλη βαλίτσα θα προμηθευτείτε αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε για 3 ημέρες και άλλη σε περίπτωση που το ταξίδι σας κρατήσει για 10 ημέρες ή περισσότερο. Επιπλέον, σημαντικό για την επιλογή βαλίτσας ταξιδιού αποτελεί η εποχή που ταξιδεύετε. Παραδείγματος χάρη, τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά σας ρούχα είναι πιο λεπτά από τα χειμωνιάτικα, με αποτέλεσμα να χωράνε σε μία μικρή ή μεσαία βαλίτσα. Χρειάζεται επίσης να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν να έχετε μαζί σας ως χειραποσκευή είτε μία μικρή σε διαστάσεις βαλίτσα, είτε μία τσάντα σαν εκείνες που μοιάζουν με τσάντες παραλίας. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε τσάντες παραλίας, μπείτε στο https://www.epapoutsia.gr/tsantes/tsantes-paralias.html και θα βρείτε τις καλύτερες.

Ποιο χρώμα βαλίτσας είναι το πιο ιδανικό για εσάς;

Οι βαλίτσες μπορεί να βγαίνουν σε μονόχρωμες ή και σε πολύχρωμες αποχρώσεις. Η επιλογή τους, όμως, εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο. Μπορείτε να αγοράσετε τρεις βαλίτσες ταξιδιού που θα αποτελούν σετ κι έτσι θα έχουν τα ίδια χρώματα και σχέδια, ή να επιλέξετε τρεις διαφορετικές βαλίτσες.

Αγοράστε βαλίτσες σε έντονα χρώματα που θα αναδεικνύουν τον εκρηκτικό χαρακτήρα σας ή επιλέξτε απαλούς χρωματισμούς, οι οποίοι αποτελούν την νέα τάση της μόδας. Αν έχετε μικρό παιδί στην οικογένεια, μπορείτε να του αγοράσετε την προσωπική του βαλίτσα για να νιώθει ανεξάρτητο. Οι βαλίτσες αυτές βγαίνουν σε πολυάριθμα κινούμενα σχέδια, κάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων ακόμα πιο ενθουσιώδες. Απολαύστε το ταξίδι σας, αγοράζοντας μία άνετη και όμορφη βαλίτσα.


Σχεδιάζετε ταξίδι; Ανακαλύψτε λειτουργικές και στυλάτες τσάντες, ιδανικές όχι μόνο για διακοπές