Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στιγμιότυπο από την εκπομπή του Alpha όπου ο συζύγος της 37χρονης εγκύου μίλησε με λεπτομέρειες
Στιγμιότυπο από την εκπομπή του Alpha όπου ο συζύγος της 37χρονης εγκύου μίλησε με λεπτομέρειες

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του συζύγου της 37χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της

19-04-2021

Γονείς, συγγενείς, φίλοι καθώς και ολόκληρη η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της οι οποίοι ζητούν επιτακτικά εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία, ενώ την ίδια ώρα πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πατέρας της 37χρονης έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια κάποιων ενώ ο σύζυγος της μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR τονίζοντας πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να δικαιωθεί «Έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δε θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθεί».

Σήμερα τέσσερις ημέρες μετά μια νέα μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση. Συγκεκριμένα ένας άνδρας ο οποίος επικοινώνησε με το e-evros.gr υποστηρίζει ότι η άτυχη γυναίκα εξετάστηκε από το ακτινολογικό τμήμα όπου εντόπισαν "ελεύθερο υγρό".


Σύμφωνα με την μαρτυρία του ατόμου ο γιατρός του ακτινολογικού ενημέρωσε ότι πρέπει να προσέξουν την κοπέλα καθώς ελλοχεύει κίνδυνος για την υγεία της.

Από κει και πέρα κάπου περιπλέκεται η υπόθεση, η οποία θα πάρει και τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία - νεκροτομή έδειξε ότι ο θάνατος της εγκύου προήλθε από αιμορραγία.

VIDEO: η ανατριχιαστική περιγραφή του συζύγου της 37χρονης εγκύου που έχασε τη ζωή της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Οι λεπτομέρειες είναι καθηλωτικές: