Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σύλληψη 39χρονου Τούρκου με ναρκωτικά στους Κήπους Έβρου
Στη σύλληψη 39χρονου υπηκόου Τουρκίας προχώρησαν τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου 2026 οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.
Ειδικότερα, περίπου στις 00:30, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Laika», πραγματοποίησαν έλεγχο σε λεωφορείο που κινούνταν στο ρεύμα εξόδου της χώρας.
Κατά τον λεπτομερή έλεγχο, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 39χρονου δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μικτού βάρους 120 και 133 γραμμαρίων αντίστοιχα, οι οποίες ήταν επιμελώς κρυμμένες μέσα στα ρούχα του.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξανδρούπολης.
Σ. Καλονιάτη
- Ασημένιο μετάλλιο για αθλητή του "Κότινου" στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Νέων με Αναπηρία
(28-09-2025) - Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις "μεταμόρφωσης" της οδού Κονδύλη στην Αλεξανδρούπολη
(28-09-2025) - Παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης οι εορτασμοί για τον Άγιο Διονύσιο και τα 40 χρόνια του Πρωτοδικείου Ορεστιάδας
(28-09-2025) - Καθαρίστηκαν οι ακτές της Σαμοθράκης από εθελοντές και την iSea
(28-09-2025) - Ο Γιάννης Βασιλειάδης στο World TEC Cup της Βαρκελώνης
(28-09-2025)
EN
TR







