Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνεχής οικοδόμηση στην Αλεξανδρούπολη (video)
Άλλο ένα γνωστό κτήριο κατεδαφίστηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο της διαρκούς ανέγερσης νέων οικοδομών.
Πρόκειται για το πολύ γνωστό κτήριο που στέγαζε επί σειρά ετών φροντιστήριο στην οδό Παλαιολόγου και από το οποίο πέρασαν ως μαθητές ξένων γλωσσών πάρα πολλοί Αλεξανδρουπολίτες. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, η παλαιότητα του κτηρίου και τα προβλήματα που αυτή επέφερε ήταν εμφανή.
Στη θέση του θα ανεγερθεί πολυτελής κατασκευή μικρών διαμερισμάτων από την εταιρεία "KYRCOM - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΛΑΝΗΣ", της οποίας σχετικό βίντεο - παρουσίαση μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Η ζήτηση διαμερισμάτων για ενοικίαση ή βραχυχρόνια μίσθωση (AirBNB) είναι συνεχώς αυξανόμενη, γι' αυτό και παρατηρείται να κατεδαφίζονται παλιά κτήρια, προκειμένου να ανεγερθούν νέες οικοδομές.
Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά σε όλες τις περιοχές της Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να υπάρχει δουλειά και θέσεις εργασίας για όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ανέγερση, τις υποδομές και τον εξοπλισμό των νέων οικοδομών.
Δείτε παρακάτω πως θα μεταμορφωθεί το κτίριο:
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR







