Αθλητικά Νέα

Συνεχίζει να γράφει... ιστορία ο Ο.Φ.Θ.Α!

Συνεχίζει να γράφει... ιστορία ο Ο.Φ.Θ.Α!

20-06-2018

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 10 συλλόγων και 379 κολυμβητών-τριων από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι για ακόμη μια χρονιά υψηλό, η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 82 κολυμβητών-τριών (η μεγαλύτερη κολυμβητική αποστολή στην ιστορία της πόλης), άγγιξε την τέλεια εμφάνιση, κατέκτησε 50 χρυσά, 25 ασημένια και 18 χάλκινα μετάλλια και κατέκτησε την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων της περιφέρειας!

Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας, να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, πάθος, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατήρησαν την ομάδα μας στο πολύ υψηλό επίπεδο όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μια σεζόν.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς και τους κολυμβητές-τριες του Ν.Ο.Α. και του Εθνικού που εμπιστεύθηκαν την ομάδα μας αλλά και εμένα προσωπικά για την προπόνηση των παιδιών τους. Νομίζω πως τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους πάντες!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στο Δ.Σ. της ομάδας μου και ιδιαίτερα στους κ. Παντελή Αγοράκη, κ. Κώστα Αλεξάκη και κ. Βαλάντη Σαϊρη οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου, αρωγοί και στην πιο τρελή σκέψη που κάναμε για την ομάδα!" δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Τάσος Καλλιτσάρης.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ με τη σειρά του ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, υπομονή , επιμονή και την υποστήριξη τους . Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθ όλη τη χρονιά.

Τα 14 αυτά χρόνια της ιστορίας της ομάδας μας πέρασαν από το προαγωνιστικό τμήμα της 100αδες κολυμβητές-τριες με 10αδες από αυτούς αργότερα στο αγωνιστικό τμήμα να πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, να γίνονται πρωταθλητές Ελλάδος, να γίνονται μέλη της Εθνικής ομάδας, να διακρίνονται με το εθνόσημο, να γίνονται Βαλκανιονίκες και πρωταθλητές Ευρώπης...

Τυλιγαδάς Α. Κονσαλάκη Χ., Κουσάρη Ε., Μπούτσης Α., Αρίκας Β., Ευθυμίου Σ., Βαιτσάκη Δ. Μιχαηλίδου Δ., Μουστάκα Α., Παπαδόπουλος Χ. Κουσάρης Κ., Σοφιανίδης Ν., Μπράμου Ε., Μπαρή Δ., Δραμαλίδου Α., Ζελεσκίδης Α., Γκεβρέκης Ν. Κλεανθίδης Π., Μπαδάνη Μ., Μπαδάνης Π., Καδόγλου Μ., Κώτα Δ., Στούρας Γ., Κούγκουλος Α., Βολτέζος Ε., Καζάκος Σ., Παλακίδης Σ. Διαμαντάκης Α. , Στασινοπουλος Μ. είναι μερικά από τα παιδιά αυτά...

Μια παροιμία λέει πως μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ και κανέναν για πάντα!
Το σίγουρο είναι πως στην ομάδα  η σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 14 χρόνια, συνδυάζει την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!