- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνολικά 1.184 μετοχές της ΕΕΑΒΕ Α.Ε. θα εξαγοράσει ο δήμος Ορεστιάδας
Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου, αποφάσισε να προχωρήσει το νέο διοικητικό της συμβούλιο ώστε να καταστεί ικανή να καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για το νέο πρόγραμμα leader που αναμένεται προκηρυχτεί στο επόμενο διάστημα.
Ο δήμος Ορεστιάδας, ο οποίος διαθέτει και το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών 42,18 % από το συνολικό της κεφάλαιο θα προβεί στην εξαγορά 1.184 μετοχών καταβάλλοντας το ποσό των 35.520 ευρώ.
«Η Εταιρεία θα πρέπει να δείξει ότι είναι βιώσιμη ώστε να είναι υποψήφια για πρόγραμμα. Για να μπορέσει να έχει μέλλον θα πρέπει να επενδύσουμε. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα επανεξετάσουμε το ζήτημα» είπε σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών της Ορεστιάδας Σάκης Γκακίδης.
- Ποιοι ήταν οι 12 Απόστολοι και πως πέθαναν;
(30-06-2025) - Προτάσεις για την κοινωνική ένταξη των μουσουλμάνων στον Δήμο Διδυμοτείχου
(30-06-2025) - Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας στο Σουφλί
(30-06-2025) - Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στην παραλιακή λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης
(30-06-2025) - Βρόμα και δυσωδία στο Τελωνείο των Κήπων (video)
(30-06-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





