Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Μαθητές από το Γυμνάσιο Λαβάρων γεμίζουν τις καρδιές της Αλεξανδρούπολης για καλό σκοπό!
Μαθητές από το Γυμνάσιο Λαβάρων γεμίζουν τις καρδιές της Αλεξανδρούπολης για καλό σκοπό!

Το Γυμνάσιο Λαβάρων γεμίζει τις καρδιές του δήμου Αλεξανδρούπολης με χιλιάδες πλαστικά καπάκια! (φωτο)

04-06-2021

Τη «σκυτάλη» σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες για την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης και της φιλανθρωπίας πήραν οι μαθητές από το Γυμνάσιο Λαβάρων!

Οι μικρές πράξεις ανθρωπιάς και καλοσύνης είναι που μας ξεχωρίζουν τελικά! Στα πλαίσια της εκπαιδευτικής επίσκεψης του Γυμνασίου Λαβάρων στην πρωτεύουσα του Έβρου, οι μαθητές της Β' τάξης συγκέντρωσαν πλαστικά καπάκια όλη τη σχολική χρόνια για φιλανθρωπικό σκοπό και έτσι γέμισαν τις καρδιές "αγάπης" του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αρωγός στην εθελοντική δράση των μαθητών είναι ο κ. Μπίκος Δημήτριος, Αναπληρωτής Διευθυντής Γυμνασίου Λαβάρων.

Τα καπάκια στη συνέχεια θα συλλέγονται και θα προορίζονται για ανακύκλωση. Κάποιοι συμπολίτες μας με αυτά τα καπάκια, θα αποκτήσουν αναπηρικά αμαξίδια ή απινιδωτές ή ακόμη και είδη σχολικού εξοπλισμού.

Πρόκειται για μία κίνηση που εντάσσεται στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενίσχυσης της ανακύκλωσης αλλά και μια κίνηση προσφοράς σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Όλοι μας μπορούμε να γεμίσουμε μια από τις καρδιές που βρίσκονται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και να δώσουμε μια βοήθεια σε έναν συμπολίτη μας που την έχει ανάγκη...

Φ.Δούκογλου

Μαθητές από το Γυμνάσιο Λαβάρων γεμίζουν τις καρδιές της Αλεξανδρούπολης για καλό σκοπό! Μαθητές από το Γυμνάσιο Λαβάρων γεμίζουν τις καρδιές της Αλεξανδρούπολης για καλό σκοπό!