- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το πάρκο της ροδιάς δημιούργησαν μαθητές στην Αλεξανδρούπολη
Το Δημοτικό Σχολείο Απαλού Αλεξανδρούπολης με μια έντονα περιβαλλοντική και συμμετοχική κίνηση φροντίζει τόσο για την αξιοποίηση των ανοιχτών χώρων του οικισμού όσο και για τη βιοποικιλότητα της περιοχής και φύτεψε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 120 ροδιές σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο του οικισμού.
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με το συνεργείο πρασίνου συμμετείχε ενεργά στην παραπάνω προσπάθεια με τη διαμόρφωση του χώρου, την εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος, το άνοιγμα των λάκκων φύτευσης και τη λίπανση των φυτών.
Τέλος, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας- Ανακύκλωσης –Περιβάλλοντος και Πρασίνου προσκαλεί και άλλες κοινωνικές ομάδες σε ένα «σύστημα υιοθεσίας» ανοιχτών χώρων και χώρων πρασίνου με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική αλληλεπίδραση τω πολιτών και την αποκατάσταση του «νοήματος της γειτονιάς».
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





