Κάτι τρέχει στον Έβρο

Τον Οκτώβριο ο νέος κύκλος μαθημάτων Braille στην Αλεξανδρούπολη
Η Διοικούσα Επιτροπή της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι ο νέος κύκλος της εκμάθησης του συστήματος της γραφής και ανάγνωσης BRAILLE θα ξεκινήσει στην Αλεξανδρούπολη στις 7 Οκτωβρίου 2024.
H παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται 2 φορές την εβδομάδα από τρεις ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται αναλυτικά (για τις μέρες, ώρες, δίδακτρα και δικαιολογητικά) στο γραφείο ή μπορούν να στείλουν μήνυμα (ονοματεπώνυμο, πόλη και τηλέφωνο), στο pst.thrakis@gmail.com.
Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά και η κατάθεση των δικαιολογητικών θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2024.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410-62551- πρωινές ώρες και 6944818798 ( Κουδουμάκης Σταύρος.
Αμέσως μετά την λήξη των μαθημάτων οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετέχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, το οποίο χορηγεί αποκλειστικά την μοναδική και αναγνωρισμένη κρατική πιστοποίηση.
- Τέθηκε σε λειτουργία και στο ΠΓΝΑ το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας
(11-09-2024) - Η "καταστροφή" που δεν ήρθε και ο αγιασμός που δεν έγινε
(11-09-2024) - Αλεξανδρούπολη: Εικόνες ντροπής για μια ακόμη φορά, με φωτιά σε σκουπιδότοπο (video)
(11-09-2024) - Νέο έργο βελτίωσης του αγωγού ύδρευσης στο Διδυμότειχο - Στόχος η μείωση διακοπών υδροδότησης
(11-09-2024) - Ανενόχλητος πέρασε από τους Κήπους ο Έλληνας που πυροβολήθηκε στην Τουρκία (video)
(11-09-2024)