Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΕΡΕΜΠΕΗΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Eκφραστείτε μέσω του θεάτρου.
Eκφραστείτε μέσω του θεάτρου.

Ώρα για Θέατρο! Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ

13-09-2021

Η νέα σεζόν ξεκινά και το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ καλεί μικρούς και μεγάλους για θέατρο!

Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για τα παιδικά θεατρικά εργαστήρια που και φέτος θα λειτουργήσουν στο ΔΙΟΝΥΣΟ, και συγκεκριμένα για:

  • παιδιά από 4 ετών, προνήπια, νήπια
  • παιδιά δημοτικού σχολείου και
  • εφηβικές ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου

Η πρώτη συνάντηση όλων των παιδικών και εφηβικών τμημάτων προγραμματίζεται να γίνει, εκτός απροόπτου, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 16:30΄ προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα των μαθημάτων και να γίνει η ενημέρωση γονέων και παιδιών για τον τρόπο που φέτος θα λειτουργήσουν τα τμήματα, υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που επιτάσσει η εξέλιξη της πανδημίας.

Παράλληλα, το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ απευθύνει και φέτος κάλεσμα προς όσους ενήλικες επιθυμούν να ενταχθούν στην Ομάδα, είτε για να εκφραστούν επί σκηνής ως ηθοποιοί, είτε για τις υποστηρικτικές ομάδες εκτός σκηνής. Η πρόσκληση για τις ομάδες ενηλίκων είναι ανοιχτή, προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως θεατρικής εμπειρίας, ικανοτήτων ή… ταλέντου. Αρκεί η αγάπη για το θέατρο, το μεράκι, το ομαδικό πνεύμα και η συνεργατικότητα.

Για φέτος θα λειτουργήσουν: η Κεντρική Σκηνή και η Εναλλακτική Σκηνή με υπεύθυνο προγράμματος τον Άκη Τσονίδη και το Εργαστήρι Αρχαίου Δράματος υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Θεοδωρακόπουλου.

Οι εγγραφές στα παιδικά θεατρικά εργαστήρια και δηλώσεις συμμετοχής στις ομάδες ενηλίκων, γίνονται τηλεφωνικά στο 2552028280.

Δεδομένης της δυνατότητας που δίνει η πολιτεία στα θέατρα και τους κινηματογράφους να λειτουργήσουν ως αμιγείς ή μεικτοί, κοινή απόφαση της Ομάδας του ΔΙΟΝΥΣΟΥ είναι να λειτουργήσει ο χώρος ως αμιγής, αποκλειστικά και μόνον με όσους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν σε ισχύ πιστοποιητικό νόσησης. Διασφαλίζεται έτσι στο έπακρον η ελάχιστη πιθανότητα διασποράς του κορονοϊού στο χώρο του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, αποφεύγοντας οποιοδήποτε περιθώριο ρίσκου για τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια, αλλά και για τους θεατές των παραστάσεων και των κινηματογραφικών προβολών.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα του Cine ΔΙΟΝΥΣΟΣ ξεκινά από την Πέμπτη 23/9 με καθημερινές προβολές ταινιών, ενώ των θεατρικών παραστάσεων από το Σάββατο 9/10.

Ακολουθεί και η σχετική αφίσα των εγγραφών:

 

Ώρα για Θέατρο! Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ