Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
THE GARDENERS
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη

Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη

07-11-2021

Tην Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 το βράδυ, ο γνωστός FY "ξεσήκωσε" την πόλη της Αλεξανδρούπολης με την διάθεσή του και τα τραγούδια του. Με λίγα λόγια όσοι βρέθηκαν εκεί, μπήκαν σε ρυθμό!

Εμείς πήγαμε στο Prive Red και περάσαμε όντως καλά, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες που ετοιμάσαμε για τα μάτια σας και μόνο.

Ποτά, χορός, τραγούδι, τα είχε όλα η βραδιά αυτή και ο FY έπαιξε τα αγαπημένα σε πολλούς τραγούδια του και κάπως έτσι "κύλησε" η βραδιά.

Το e-evros.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη Φωτορεπορτάζ από το live του FY στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων