Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη!

Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη!

24-10-2021

Tην Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 το βράδυ, η καρδιά της πόλης "χτυπούσε" στο Prive Red!Άπαντες διασκέδασαν μαζί με τον αγαπημένο Hawk!

Μουσική, χορός, ποτά και αιθέριες υπάρξεις κατέκλυσαν για ακόμη μία φορά το πιο "in"  Club της πόλης. Φυσικά όλη τη νύχτα ο γνωστός σε όλους μας Hawk τραγούδησε και ξεσήκωσε τον κόσμο, κρατώντας τον παλμό σε υψηλά επίπεδα.

Ο Hawk με λίγα λόγια έκανε την μέρα νύχτα στο Prive Red. Η διασκέδαση εχτές πήγε στο "κόκκινο" και αυτό έγινε γιατί ο Hawk ξέρει πως να εμψυχώνει το κοινό.

Το e-evros.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη! Φωτορεπορτάζ από το live του Hawk στο Prive Red στην Αλεξανδρούπολη!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων