Σήμερα είναι: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
VAMOS DANSE PASSION SOHO

Say "cheese"

ΓΡΙΜΟΡΙΟ: Ο Χρήστος Δούκας παρουσίασε την ποιητική του συλλογή στο Νομαρχείο

ΓΡΙΜΟΡΙΟ: Ο Χρήστος Δούκας παρουσίασε την ποιητική του συλλογή στο Νομαρχείο

08-12-2019

Φωτ.: Λ. Ιωαννίδης

Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση της ποιητικής συλλογής “ΓΡΙΜΟΡΙΟ” του Χρήστου Δούκα.

Σε μια κατάμεστη και ζεστή αίθουσα στο Νομαρχείο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αλλά και με την υποστήριξη της Ε.ΠΟ.ΦΕ και του Ωδείου Φαέθων, ο Δημήτρης Κολιός συντόνισε και παρουσίασε την εκδήλωση. Με την βοήθεια της Κατερίνας Σικλαφίδου, μέλος της Ομάδας Ποίησης και Λογοτεχνίας Εβριτών Δημιουργών μας “μυήσανε” στο "Γριμόριο" και στον ποιητικό κόσμο του συγγραφέα. Ο Αθανάσιος Γιαλαμάς φρόντισε με σαφήνεια, απλό και μεστό λόγο, ώστε να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας του ποιητή.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Κυζιρίδης Γεώργιος, o Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Τσώνης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος της Ε.ΠΟ.ΦΕ. Κελεμίδης Δημήτριος.

Ο ίδιος ο ποιητής, αλλά και ο Κωνσταντίνος Παπαγιάννης απήγγειλαν ποίηση, συνοδείας πιάνου, με την Βενετία – Μαρία Αποστολοπούλου. Η μουσική επένδυση της βραδιάς πλαισιώθηκε με την μοναδική ερμηνεία της Αμαλίας Δούκα, σε επιλεγμένα τραγούδια μελοποιημένης ποίησης, συνοδείας κιθάρας του Ευάγγελου Καψάλη.

Σε μια "δύσκολη" ημέρα, από άποψης πληθώρας εκδηλώσεων, κάναμε την διαφορά στο Σαββατόβραδο της Αλεξανδρούπολης.... Μια βιβλιοπαρουσίαση που θα συζητηθεί.… γιατί τα είχε όλα, μουσική, ποίηση, συγκίνηση, προβληματισμό, χαρά και φυσικά το e-evros.gr, το δεύτερο "σπίτι" του συγγραφέα. Ήμασταν εκεί για να σας δώσουμε μια μικρή "γεύση" από το "Γριμόριο"!

Το “Γριμόριο” διατίθεται στην Αλεξανδρούπολη αποκλειστικά από το Καφέ/Βιβλιοπωλείο Κάφκα, Εμπορίου 41.

 

 
 
 
 
 

Who is Who


Who is Lava;

Who is Lava;

Who is – Lava (Κώστας Μολτσίδης) Ποιός είναι ο LAVA και γιατί είναι ξεχωριστός; Κοντά μας έχουμε έναν ράπερ, τραγουδιστή, παραγωγό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων