Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ!

Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ!

25-12-2019

Φωτ.: Αντώνης Μαργαρίτης

Εγγύηση είναι πλέον ότι θα περάσουμε τέλεια όταν ο dj Tsisma είναι on decks, πόσο μάλλον όταν είναι και εορταστικό το event και όλα γύρω μας είναι στολισμένα!

Έτσι έγινε και την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, με τη διάθεση στα ύψη, με τέλεια μουσική και τον κόσμο με όρεξη για χορό.

Ξημέρωσε και η μουσική δεν είχε σταματήσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ο Tsisma απογείωσε τους πάντες και δεν έμεινε κανένας ακίνητος! 

Κάπως έτσι περάσαμε τα φετινά μας Χριστούγεννα μας στο ανεπανάληπτο N.O.A. Cafe - Bar.

Δείτε και μόνοι σας:

Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ! Ήταν μια super Χριστουγεννιάτικη βραδιά με τον Tsisma στα decks του ΝΟΑ!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων