Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι

01-07-2017

Φωτ.: Π. Μπουρδούvης

Παρασκευή βράδυ, μια από τις πιο ζεστές νύχτες των τελευταίων ημερών την κάναμε... ταράτσα! Από τις 10 ξεκίνησε η προσέλευση του κόσμου στο Yacht club καθώς η ιδέα ενός παγωμένου cocktail με θέα το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ήταν ότι καλύτερο!

Αιθέριες παρουσίες, ανεβασμένη διάθεση, καλοκαιρινοί ρυθμοί ήταν όλα όσα χρειαζόντουσαν για μια νύχτα μαγική και ονειρεμένη.

Απολαύστε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω:

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες στην ταράτσα του Yacht club, στο λιμάνι
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων