Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης!

Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης!

08-11-2021

Φωτ.: Αντώνης Μαργαρίτης

Αν μένεις Αλεξανδρούπολη και δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη το γνήσιο κουλούρι Θεσσαλονίκης.... χάνεις!

Χωρίς υπερβολές, χωρίς πολλά λόγια οι «Κουλουράδες» ήρθαν και στην Αλεξανδρούπολη για να σας μυήσουν στο νόστιμο κουλούρι, το φρεσκοψημένο, το κρατσανιστό, αυτό που κάνει την διαφορα!

Και για εσάς που σας αρέσουν τα «περίεργα», έχουν και από αυτά.... (με σταφίδα, κανέλα & γαρύφαλλο, με σοκολάτα, με μήλο & κανέλα, με σοκολάτα & μπισκότο Oreo, με σοκολάτα & αγριοκέρασο, panettone salty caramel, panettone με σοκολάτα υγείας & μήλο, με σοκολάτα & καρύδα, με σοκολάτα & κάστανο, με σοκολάτα & πορτοκάλι, με χαλβά & κυδώνι, cheesecake, αλμυρή καραμέλα)! Θέλεις κι άλλα... έχει!

Στο κέντρο της πόλης επί της οδού Λεωφόρος Δημοκρατίας 265, εκεί θα βρεις όλα όσα ψάχνεις.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις παροχές των Κουλουράδων στον επαγγελματικό οδηγό.

Το κατάστημα "Κουλουράδες" έκανε τα επίσημα εγκαίνια του την περασμένη Κυριακή και το e-evros.gr βρέθηκε εκεί προκειμένου σας μεταφέρει όλα όσα είδε και "γεύτηκε": 

Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης! Οι "Κουλουράδες" έφτασαν και στην Αλεξανδρούπολη - Μοσχομύρισε το κέντρο της πόλης!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων