Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο

Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο

18-02-2019

Υπάρχουν κάποια πράγματα που μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Υπάρχουν δουλειές που σε όποια σημεία και αν έχει φτάσει η τεχνολογία πάντα θα έχουν την αίσθηση και το αίσθημα του χειροποίητου. 

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος "The answer?" η οποία παρουσιάστηκε εχθές σε καφέ της Αλεξανδρούπολης. Τσακιρόπουλος δημοσιογράφος από την Αλεξανδρούπολη.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή η 9χρονη σήμερα Αλεξάνδρα η οποία απεικονίζεται νεογέννητη στο εξώφυλλο του δίσκου.

11 ροκ δυναμίτες "τυλιγμένοι" με βινύλιο

Το δεύτερο album του συγκροτήματος με τίτλο  " ...And It's Already Tomorrow" περιλαμβάνει 11 rock δυναμίτες οι οποίοι ακροβατούν ανάμεσα στο μελωδικό Punk, τον Alternative-Indie ήχο των '90's αλλά και πινελιές από Pop Punk του σήμερα.

Η έκδοση έχει γίνει σε 300 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία περιλαμβάνουν δισέλιδο ένθετο με credit και στίχους των τραγουδιών. Τα 150 από αυτά θα διατεθούν προς πώληση στα καταστήματα και τα υπόλοιπα 150 θα διατεθούν από την μπάντα στα live.

Την βραδιά άνοιξε ο Τάσος Ρήτος  από την Θεσσαλονίκη ενώ για τον δίσκο μίλησε ο δημοσιογραφός Νίκος Τσακιρόπουλος.

Μπορείτε να ακούσετε το άλμπουμ εδώ.

Εμείς συναντήσαμε το συγκρότημα λίγο πριν την παρουσίαση του δίσκου τους και μίλησαν για το χθες, το σήμερα και το αύριο των The answer? στην κάμερα  του e-evros.gr και τον Χρήστο Δούκα:

Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο Οι The Αnswer? παρουσίασαν τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων