Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα!

Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα!

14-08-2018

Φωτ.: Αντώνης Μαργαρίτης

Στο τέταρτο και τελευταίο βραδινό event του Ammo Ammo για το φετινό καλοκαιρί, καλεσμένος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Αφρικανικής dance σκηνής ο Resident DJ του Privilege Ibiza "Shimza"!

Ο μοναδικός του τρόπος να μιξάρει και να μπλέκει τους ήχους ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν γαι ακόμη μια φορά στο πιο hot spot του καλοκαιριού.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν όλοι εκεί, "μαγεμένοι" υπό τους ήχους του Shimza που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ένας από τους κορυφαίους DJ της γενιάς του!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο τρίτο και "φαρμακερό" πάρτυ του Ammo Ammo:

Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα! Όταν ο Shimza "ταξίδεψε" το Ammo Ammo στην Ίμπιζα!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων