Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi!
Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi!

Πήγαμε στην αυλή του Tierra - Wine bar και δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό μενού παρέα με Nico Lazaridi wines

31-05-2021

Νεαρά ζευγάρια, οικογένειες και παρέες γέμισαν το Tierra - Wine Bar & Restaurant την Παρασκευή, 28 Μαΐου, ανακαλύπτοντας και δοκιμάζοντας το νέο menu του Tierra - Wine Bar!

Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi!

Δοκιμάστε το Καρπάτσιο μόσχου, τη Λαδένια Κιμώλου με skirt steak, Σεβίτσε τσιπούρας, Λιγκουίνι με ψητά λαχανικά και μετσοβόνε, Χοιρινό καρέ σχάρας με καραμέλα μάνγκο και άλλα πολλά που σίγουρα θα σας συναρπάσουν...!

Ήταν το απόλυτο γαστρονομικό ραντέβου που έχουμε δώσει.

Το γνωστό οινοποιείο Nico Lazaridi μας κράτησε συντροφιά, με τα εκλεκτά κρασιά και μας ομόρφυνε το βράδυ ακόμη περισσότερο.

Όσοι βρισκόταν στο Tierra - Wine Bar & Restaurant, δοκίμασαν γευστικά και ολοκαίνουργια gourmet πιάτα αρκετά "ψαγμένα" ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς που βρισκόταν εκεί.

Μιλάμε για ένα εκπληκτικό food pairing! Ο νέος εκλεκτός κατάλογος βρισκόταν στο επίκεντρο και όλα τα κρασία του Νίκου Λαζαρίδη.

Ήταν όντως μια επιτυχημένη βραδιά,  ζήσαμε μια Γιορτή από Γεύσεις φαγητού και κρασιού, ό,τι καλύτερο και φυσικά το e-evros.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από κάτι τόσο όμορφο.

ΦΩΤ. Κ. Μπίκος

Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi! Zήσαμε μοναδικές στιγμές την Παρασκευή που μας πέρασε στo Tierra - Wine Bar & Restaurant, πίσω στην αυλή, όπου δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό menou, παρέα με κρασιά του Nico Lazaridi!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων