Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

"Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο!

"Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο!

28-08-2022

Ο τράπερ FY βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Reina Summer Club και έγινε χαμός!

Μουσική, έντονος χορός, ποτά και γυναικείες υπάρξεις κατέκλυσαν το πιο "in"  Club της πόλης διότι "δεν παίζει πάρτυ μόνο στο νησί" αλλά παίζει και στο REINA.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Reina το διασκέδασαν στο έπακρο, η διάθεση "χτύπησε" κόκκινο, η μουσική του FY έδωσε "ρέστα" και ήταν μία βραδιά γεμάτη στιγμές!

Το e-evros.gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και σας παρουσιάζει όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

"Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο! "Παίχτηκε πάρτυ στο Reina" με τον FY να ξεσηκώνει τον κόσμο!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων