Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!

30-05-2022

Απολαυστικός ήταν ο STAN Αντιπαριώτης εχθές στη live εμφάνιση του στο Yacht Club στην Αλεξανδρούπολη!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην "ταράτσα της διασκέδασης" για να τον απολαύσει και να τραγουδήσει μαζί του, τις μεγάλες επιτυχίες του. Το Yacht Club ξεκίνησε δυναμικά με ένα opening που σίγουρα άφησε εποχή.

Τα ελληνικά τραγούδια "γέμισαν" τη βραδιά μας και φυσικά το e-evros.gr ήταν εκεί για να σας εξασφαλίσει φωτογραφικά κλικ από όλα όσα συνέβησαν.

Παρακάτω δείτε πως περάσαμε με τον ένα και μοναδικό STAN:

Φωτογραφίες: Αντώνης Μαργαρίτης

Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ! Τα έδωσε όλα ο STAN στο Yacht Club - Όλα όσα έγιναν μέσα από φωτογραφικά κλικ!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων