Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar!

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar!

09-08-2022

"Θύελλα" ξεσήκωσε ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022!

Ο Dj Kiko Navarro από την Afroteranno και την Ισπανία, ήρθε στο Vamos beach bar στην Κυανή ακτή και πραγματοποίησε το απόλυτο event του φετινού καλοκαιριού! Για να καταλάβετε τι ζήσαμε την Κυριακή, ο Dj Kiko Navarro είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής! Μπορεί και συνδυάζει διαφορετικές μουσικές τάσεις deep house, garage, underground, latin, afro, disco,νέες κυκλοφορίες μαζί με Old School και Dance Floor Classics.

Το event άνοιξαν οι καταξιωμένοι στο χώρο dj's Nikos Chatzime και Zacho_k.

H διάθεση ανέβηκε στα ύψη καθώς οι μουσικές επιλογές τους ήταν εξαιρετικές, μας ταξίδεψε σε πολλά μέρη της χώρας μέσα από τη μουσική του!  Classics.

Το e-evros.gr φυσικά ήταν εκεί για να κρατήσει αυτό το event "ζωντανό" μέσα από τα φωτογραφικά κλικ.

Φωτ: Α.Μαργαρίτης

Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar! Tα "έσπασε" ο Dj Kiko Navarro στο Vamos beach bar!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων