Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;!

Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;!

14-07-2017

Φωτ.: Π. Μπουρδούνης

Με θέα το όμορφο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ακριβώς κάτω από τα αστέρια, με απογειωτικά cocktails και όμορφες παρουσίες, το Yacht Club δίνει και πάλι μία νέα διάσταση στις νύχτες σας.

Η μουσική πρωταγωνιστεί, άλλοτε για να μας ταξιδέψει και άλλοτε για να μας ξεσηκώσει και να μετρήσουμε τις αντοχές μας στον χορό. 

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είμαστε εκεί στην πιο όμορφη ταράστα της πόλης!

Δείτε όλα όσα συνέβησαν εχθές Παρασκευή στο Yacht club:

Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;! Τι γίνεται κάθε Παρασκευή στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης;!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων