Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!

Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!

28-05-2023

Με ένα κατάμεστο Estado, αιθέριες υπάρξεις, ποτά και πολύ χορό έκλεισε η χρονιά για το "εκρηκτικό" club της Αλεξανδρούπολης

Ο νέος χώρος του κέντρου που αγαπήσαμε για τα δυνατά party, που μας συντρόφευαν τον χειμώνα και την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση της έμπειρης ομάδας του, έκλεισε γι΄αυτήν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Όσοι βρεθήκαμε χθες εκεί, το διασκεδάσαμε στο έπακρο και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη σεζόν.

Τελικά, το Estado αποδείχτηκε ότι ήταν όντως η έκπληξη της διασκέδασης του φετινού χειμώνα στην πόλη!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που κατέγραψε η κάμερα του e-evros.gr και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Φωτο: Α. Μαργαρίτης

Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα! Το closing party του Estado στην Αλεξανδρούπολη τα είχε όλα!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων