Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου!

Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου!

21-07-2017

Φωτ.: Πασχάλης Μπουρδούνης

Eίναι πραγματικά μοναδικό πως μπορούνε μερικά σκαλάκια να σου αλλάξουν την διάθεση. Πως μερικά σκαλάκια μεταμορφώνουν ένα ολόκληρο μαγαζί.

Είναι τα σκαλιά που οδηγούν στην ταράτσα του Yacht club. Είναι τα σκαλιά που σε οδηγούν σε μια ταράτσα που θα κλείσεις το καλοκαίρι σου, θα πιεις τα cocktails σου και θα περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται. 

Και αυτό το διαπιστώνουμε κάθε Παρασκευή που σας συναντάμε στο Yacht club!

Δείτε το φωτορεπορταζ από τη χθεσινή βραδιά και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου! Το Yacht club έχει την ταράτσα που θέλεις να περάσεις το καλοκαίρι σου!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων