Σήμερα είναι: Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ

Say "cheese"

Τσικνομπουρμπούλης 2020: Ξεφάντωσαν χιλιάδες καρναβαλιστές & θεατές στην μεγάλη παρέλαση!

Τσικνομπουρμπούλης 2020: Ξεφάντωσαν χιλιάδες καρναβαλιστές & θεατές στην μεγάλη παρέλαση!

24-02-2020

Φωτογραφίες: Αναστασία Τσιτσικλή

Ένα απίστευτα χαρούμενο και πολύχρωμο "μωσαϊκό" από καρναβαλιστές κάθε ηλικίας, στόλισε την Τσικνοπέμπτη την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας.

 Οι ομάδες που ξεχώρισαν φέτος και πήραν το πρώτο βραβείο αφού υπήρξε ισοψηφία ήταν ο ''ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ'' από τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας και το "ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ" από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Οινόης "Το Κρασοχώρι".

Το δεύτερο βραβείο κέρδισε το ''ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ'' από την Εθελοντική Ομάδα Ν. Βύσσας και το τρίτο βραβείο μετά από ισοψηφία κέρδισαν ''ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ'' από το Εν Κάραγατς, Vinum, Ρουά και το ''THE SYLVESTER AND TWEETY MYSTERIES'' από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό "Τα Ζουζούνια". 

Η ΔΗΚΕΠΑΟ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη καρναβαλική γιορτή που πλέον έχει γίνει θεσμός:

"Ευχαριστούμε τον δικό μας Πέτρο Πολυχρονίδη που με τη σημαντική συμβολή του στη παρουσίαση της εκδήλωσης κατάφερε να εκτοξεύσει στα ύψη το κέφι όλων. Πολλές ευχαριστίες στον Σαράντη Σαραντίδη που υποδεχόταν τα γκρουπ πριν την εμφάνιση τους στην κεντρική σκηνή και στον Βασιλιά Καρναβαλιού της Ξάνθης, τον ξεχωριστό Πειρατή, που με τον δικό του τρόπο έδωσε χρώμα στην εκδήλωση μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε, τις Υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα την Υπηρεσία Καθαριότητας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τους Πολιτιστικούς - Αθλητικούς Ομίλους, Συλλόγους, Ιδιώτες και Φορείς, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ορεστιάδας, τους χορηγούς μας όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας, την κριτική επιτροπή και τους εθελοντές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δημότες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής καθώς και στους επισκέπτες που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.
Ευελπιστούμε να σταθείτε αρωγοί δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ."

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων