Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Say "cheese"

Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση!

Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση!

28-07-2017

Φωτ.: Π. Μπουρδούνης

Μπορεί οι καλοκαιρινές ημέρες στην Αλεξανδρούπολη να είναι ιδιαίτερα καυτές, οι νύχτες ωστόσο μπορούν να γίνουν ονειρικές απολαμβάνοντας το ποτό στην δροσερή ταράτσα της πόλης με θέα που κόβει την ανάσα!

Το Yacht club στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης συνεχίζει να κρατάει τα ηνία της διασκέδασης και το διαπιστώνουμε κάθε Παρασκευή που σας συναντάμε.

Για του λόγου το αληθές δείτε τι συνέβη εχθές στην ταράτσα της διασκέδασης μέσα από το φωτορεπορτάζ που ετοιμάσαμε για εσάς:

Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση! Yacht club: Μια "μαγική" ταράτσα που σου φτιάχνει την διάθεση!
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων