Σήμερα είναι: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO AL FARO

Ό,τι "παίζει"!

26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης: 9 ημέρες "ταξίδι" στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου

26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης: 9 ημέρες "ταξίδι" στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου

14-07-2017

Για 26η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Έκθεση Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης, η ΕΠΟΦΕ σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης αλλά και με την ενεργό Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.  

Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν και να δουν από κοντά ό,τι καινούριο, αλλά και κλασσικό, υπάρχει στο κόσμο της λογοτεχνίας, από το Σάββατο 15 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουλίου καθημερινά από τις 20:00 μέχρι τις 24:00 στην Παραλιακή Λεωφόρο της Αλεξανδρούπολης. 

Παράλληλες δράσεις από την Ε.ΠΟ.ΦΕ:

Σάββατο 15 Ιουλίου ώρα 21:30
 
Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «βράβευση Εβρίτη συγγραφέα». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουμε τιμήσει τους κ.κ. Απόστολο Ευθυμιάδη, Γεώργιο Παναγιώτου, Θεόδωρο Κυρκούδη, Μιχάλη Πατέλη, Αθανάσιο Γουρίδη και Θεοφάνη Μαλκίδη.
Εφέτος τιμούμε τον κ. Αλέξανδρο Χ. Καζαντζή εκπαιδευτικό-νομικό, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.
 
Καθημερινά όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο Περίπτερό μας ο επισκέπτης μπορεί:
να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια βιβλία από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και να επισκεφθεί την οργανωμένη Έκθεση Εβριτών Καλλιτεχνών (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.).
 
Πολιτιστική δράση «Διαβάζω, δωρίζω και σώζω μια βιβλιοθήκη»:  Καθημερινά όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο περίπτερό της η ΕΠΟΦΕ συνεχίζει όπως σε κάθε Έκθεση Βιβλίου την εν λόγω δράση και καλεί όλους τους επισκέπτες να φέρουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και επιθυμούν να τα δωρίσουν, για να τα χαρίσει στη συνέχεια σε μία βιβλιοθήκη που πραγματικά έχει ανάγκη εμπλουτισμού.

 

Who is Who


Who is Όλγα;

Who is Όλγα;

Σήμερα συναντάμε την Όλγα Γκούβερ! Μία Αλεξανδρουπολίτισσα που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αλεξανδρούπολη εδώ και 15 χρόνια, ενώ ζει στην πόλη
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων