Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
CASINO THRAKI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

2η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση Αλεξανδρούπολης: Παρελάζεις και Συνεισφέρεις!

2η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση Αλεξανδρούπολης: Παρελάζεις και Συνεισφέρεις!

28-11-2022

Η 2η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση της Αλεξανδρούπολης με ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ σκοπό είναι γεγονός!... Save the date: Κυριακή 4/12/2022 – 18:00.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος – μικροί και μεγάλοι – στην μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση της πόλης ... Τι χρειάζεται γι αυτό;

  1. Φέρτε μαζί σας την πιο γιορτινή σας διάθεση
  2. Τρόφιμα όπως, γάλα, λάδι & Τυροκομικά προϊόντα
  3. Προμηθευτείτε το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ σκουφάκι απο το The Christmas Lighthouse με 2€ και ΟΛΑ τα έσοδα και τα τρόφιμα θα ΔΟΘΟΥΝ στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ.

Μαζί μας στην παρέλαση θα είναι η μπάντα του Ωδείου ΦΑΕΘΩΝ, η Μουσική Σχολή της Ξάνθης “Μουσαδές”, ο Άγιος Βασίλης, το Ξωτικό και οι μασκότ, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pikachu, Minion και Olaf!

Επίσης, την παρέλασή μας θα συνοδεύουν ποδηλάτες του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης "Alexandroupolis Bike Team".

Διαδρομή Παρέλασης: Ξεκινάμε από την πλατεία του Φάρου, μπαίνουμε στην οδό Κύπρου και στην συνέχεια στη Λ. Δημοκρατίας και επιστρέφουμε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό από τον δρόμο της Αστυνομίας!

Εκεί ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Α κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού και ένα ξέφρενο πάρτυ θα ξεκινήσει!


info

Προσέλευση στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό: 4/12 – 17:00

Έναρξη Παρέλασης: 18:00

Πάρτε μερος στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων