Σήμερα είναι: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO Yasu DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

''Ξέρεις να ξεριζώνεις χόρτα, να τσαπίζεις, να κλαδεύεις, να γυρνάς το χώμα και γενικά θέλεις να βοηθήσεις;''

''Ξέρεις να ξεριζώνεις χόρτα, να τσαπίζεις, να κλαδεύεις, να γυρνάς το χώμα και γενικά θέλεις να βοηθήσεις;''

29-05-2017

Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φίλους του απευθύνει το "Ανοιχτό Σχολείο!''.
Ξέρεις να ξεριζώνεις χόρτα, να τσαπίζεις, να κλαδεύεις, να γυρνάς το χώμα και γενικά θέλεις να βοηθήσεις; ή απλά θέλεις να μας στηρίξεις ηθικά & συμβουλευτικά;
Εάν ναι...έλα να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Έλα στο 10ο Δημοτικό σχολείο Αλεξανδρούπολης (Ικτίνου 12, απέναντι από το 1ο Γενικό Λύκειο) την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 και με ώρα συγκέντρωσης - έναρξης στις 10 το πρωί 
(τέλος εργασιών έως τις 2:00 μμ.)

Θα προετοιμάσουμε συγκεκριμένο τμήμα των παρτεριών της αυλής του σχολείου (εάν έρθετε πολλοί..θα τα δουλέψουμε όλα..): καθαρίζουμε αγριόχορτα, τσαπίζουμε, κλαδεύουμε θάμνους και δέντρα, γυρίζουμε το χώμα, προσθέτουμε νέο χώμα-κοκκινόχωμα, εμπλουτίζουμε με βιολογικό λίπασμα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: τσάπα, σκαλιστήρι, τσουγκράνα, πατόφτυαρο και ότι εσύ νομίζεις..και έχεις..φέρτο θα μας χρειαστεί! (τηλ. επικοινωνίας: 6945849355).

Και όλα αυτά, για να προετοιμάσουμε το ''έδαφος'' για τα παιδιά μας, για τη νέα δράση που εντάσσεται στο "ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!" με την επωνυμία «ΑΕΙΦΟΡίΑ ΕΝ-ΤάΞΕΙ» και θα πραγματοποιηθεί σε 3 Στάδια (έναρξη από την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και καθ' όλο το νέο σχολικό έτος 2017-2018).

Το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξανδρούπολης, υλοποιείται για 4η συνεχόμενη σχολική χρονιά με 302 συμμετέχοντα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών εφέτος απ' όλη την πόλη, με 13 Δημιουργικά Εργαστήρια Τέχνης & Έκφρασης και δεκάδες Δράσεις.

Ένα πρόγραμμα μοναδικό και πιλοτικό όχι μόνο για την Αλεξανδρούπολη, αλλά με αξιώσεις και σε πανελλήνιο επίπεδο. Πραγματοποιείται με την ενεργό στήριξη της Διεύθυνσης, καθώς και τη συνεργασία του συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Who is Who


Who is Κατερίνα;

Who is Κατερίνα;

Ελάτε να γνωρίσουμε την Κατερίνα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης με τις
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων