Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

4α γενέθλια την Παρασκευή για το Ν.Ο.Α. cafe - bar παρέα με τους 'House Twins'.

4α γενέθλια την Παρασκευή για το Ν.Ο.Α. cafe - bar παρέα με τους 'House Twins'.

17-02-2014
Το Ν.Ο.Α. cafe - bar γιορτάζει τα 4α γενέθλια του και σας προσκαλεί όλους αυτή την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου για ένα ξέφρενο πάρτυ παρέα με τους 'House Twins' να σας ξεσηκώνουν στους ρυθμούς τους!

Οι 'HouseTwins' αποτελούν ένα αχτύπητο μουσικό δίδυμο που έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα τελευταία χρόνια με τα κομμάτια τους. Μία μουσική παρέα που έχει πολλά να μας πει.

Ο Γιάννης και ο Ανδρέας έγιναν το πιο hot όνομα και αναδείχθηκαν σε ένα από τα πιο πετυχημένα ελληνικά house acts.

Ανδρέας

Γεννήθηκε στην Αθήνα και στην ηλικία των 6 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο κλασικό πιάνο. Αργότερα, κι ενώ σπούδαζε οικονομικά, συμμετείχε στους StarChildren μαζί με το δίδυμο αδερφό του Peter, σε uplifting & psychedelic trance μονοπάτια, ενώ είχε υπογράψει με δύο sub labels της Sony Music, την Digital Underground και την Discobole Recordings. Από το 1999 μέχρι το 2005, το γκρουπ κυκλοφόρησε περισσότερα από 50 κομμάτια, με αρκετά από αυτά να έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογές ( “Transistance”, “Melodic Morning” κλπ.). Εχει, επίσης, κυκλοφορήσει αρκετά psychedelic trance τραγούδια που έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες συλλογές ανά τον πλανήτη.

Γιάννης

Γεννημένος στην Αθήνα, έχει σπουδάσει πιάνο στο Εθνικό Ωδείο και Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2000 έως το 2004 έγραφε uplifting trance και υπέγραφε ως Space Odyssey. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου είχε κυκλοφορήσει 30 περίπου κομμάτια με την Discobole Records, sub label της Sony Music, ενώ είχε παίξει live και dj sets σε μεγάλα clubs της Ελλάδας (U-Matic, Plus Soda και άλλα). Από το 2005 μέχρι και σήμερα γράφει μουσική με την επωνυμία Ion ενώ έχει κυκλοφορήσει 70 κομμάτια με δισκογραφικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως Spun Records (USA), Phantasm Records (UK), On The Move Music (USA), BNE (Ισραήλ), Yoyo (Ισραήλ), Turbo Trance (Γαλλία), Y.S.E. (UK). Τα τελευταία χρόνια έχει εμφανιστεί σε διάφορα clubs και festivals ανά τον κόσμο όπως “Universo Paralelo”, “Club A” και “Shamadi” στη Βραζιλία, “Dears Music International” στην Ιαπωνία, “FullMoon Festival” στη Γερμανία, “Good Food Productions” και “Positive Makers” στη Μόσχα, “Drops Reflections” στην Αυστρία, “Origenes Festival”, “Dimension Festival” και “Altaristica Festival” στο Μεξικό.

Πάρτε μια γεύση τι έγινε από την τελευταία επίσκεψη τους στο Ν.Ο.Α. cafe - bar:Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων