Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

O Χρήστος Καριπίδης (Aka Tito The Great) πίσω από το bar του B2
O Χρήστος Καριπίδης (Aka Tito The Great) πίσω από το bar του B2

Aλεξανδρουπολίτης bartender σε τελικό πανελλήνιου διαγωνισμού κοκτέιλ

04-11-2016
 
Ο Χρήστος Καριπίδης, bartender και ιδιοκτήτης του μπαρ Β2 στην οδό Λεονταρίδου εδώ στην Αλεξανδρούπολη, διακρίθηκε ανάμεσα σε πολλούς, στην πρώτη του προσπάθεια σε διαγωνισμό και πέρασε στον τελικό του Plantation Zombie Cocktail Competition. O διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, κατα τη διάρκεια του Athens Bar Show, προφανώς στην πρωτεύουσα.
 
O Χρήστος πέρασε στους 8 φιναλίστ και θα παρουσιάσει το "Ζombie" του! Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα "τίκι ποτά" (αυτά που μπαίνουν στα ποτήρια με τις φάτσες σκαλισμένες) στο κόσμο ένα ποτό με βάση τα ρούμια. Είναι έντονο σε αλκοόλ (σχεδόν 2 ποτά) και αυτό το κάνει ιδιαίτερα δύσκολο στο να το κάνεις εύγευστο.. Ο Τίτο όμως μάλλον τα κατάφερε!
 
Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από τα μέρη μας είναι παρόν σε ένα τέτοιο γεγονός, πράγμα που αναδεικνύει το υψηλό επίπεδο που υπάρχει πίσω στο θέμα cocktailing στην περιοχή μας.
 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και όταν με το καλό κερδίσει να μας στείλει πακέτο μερικά κοκτειλάκια του! Για εμάς είναι ήδη νικητής.
 
Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων