Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Το "πήρε πάνω" της η Δέσποινα Βανδή!
Το "πήρε πάνω" της η Δέσποινα Βανδή!

Βανδή "θέλει" Χαλιαμπάλια. STOP! #thevoicegr

09-06-2015

Στο χθεσινό Voice η Δέσποινα Βανδή για άλλη μια φορά επέλεξε να κρατήσει στο παιχνίδι τον δικό μας Σταύρο Χαλιαμπάλια και να διώξει ένα άλλο παίκτη ο οποίος είχε εξίσου καλή ερμηνεία.

Παρά το γεγονός ότι τόσο η Ασλανίδου όσο και ο Μιχάλης Stavento της είπαν ότι αυτοί θα κρατούσαν τον Δημήτρη Λιόλιο, η "νύφη" μας έκανε τη δική της επιλογή.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της «φωνής» της Ελλάδας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Ο κλοιός στενεύει, όσο το επίπεδο παραμένει υψηλό, με τους τραγουδιστές να δίνουν σε κάθε live τον καλύτερο εαυτό τους, ξεπερνώντας τα όρια που έχουν ήδη θέσει στα προηγούμενα.

Στο 4ο live ήταν μόλις 12 από τους 40 παίκτες με τους οποίους ξεκίνησε η διαδικασία. Οι οκτώ από αυτούς κέρδισαν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Από το σόου δεν έλειψαν οι εκπλήξεις. Οι διαγωνιζόμενοι μοιράστηκαν το stage με τους coaches, αλλά και με καλλιτέχνες έκπληξη.

Ο στόχος για μια ακόμα μαγική βραδιά, γεμάτη εξαιρετικές φωνές και ερμηνείες επετεύχθη από τον Αnt1!

Το live άνοιξε η Μελίνα, αλλά όχι με την ομάδα της, με την ερμηνεία του νέου τραγουδιού της «Να με δικαιολογήσεις», του οποίου τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, την αρχή έκανε το team της Δέσποινας Βανδή και συγκεκριμένα ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας, ερμηνεύοντας Μίκη Θεοδωράκη και το «Φεγγάρι μάγια μου 'κανες (Της ξενιτιάς)», κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τις θετικές κριτικές των coaches.

Ακολούθησαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Απολαύστε τη χθεσινή ερμηνεία του Σταύρου από την Ορεστιάδα:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων