Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Beauty Bazaar από τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

Beauty Bazaar από τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης.

15-10-2015

Τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης, ξέρουν τι θέλει η σύγχρονη γυναίκα και της το προσφέρουν, με ένα ανοιχτό διήμερο ομορφιάς, που περιλαμβάνει δωρεάν υπηρεσίες που θα ομορφύνουν την καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

Γιατί η ομορφιά και η λάμψη, δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μέρος της καθημερινότητας στη ζωή κάθε γυναίκας.

Είναι λοιπόν γεγονός! Beauty Bazaar... από τα Vita Plus, όπως πάντα το ονειρευόσασταν...! Ένα διήμερο αφιερωμένο στην ομορφιά, με δωρεάν υπηρεσίες ομορφιάς και αδυνατίσματος σε όσους το επιθυμούν, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες HYPOXI, Ραδιοσυχνοτήτων κ.α., συμβουλές, δωρεάν σωματοανάλυση με την τεχνολογία TANITA, βραδινό μακιγιάζ, επιδείξεις, δείγματα και εφαρμογές των γαλλικών καλλυντικών GERnetic, πολλά δώρα, κι ακόμη πολλές πολλές ευκαιρίες για αγορές.

Το Beauty Bazaar θα λάβει χώρα την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, ώρα 11π.μ. έως 8 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Vita Plus, Βενιζέλου 33, 3ος όροφος.

Ακόμη, οι επισκέπτες του Beauty Bazaar θα έχουν την εξαιρετική δυνατότητα να δουν μοναδικές live παρουσιάσεις νέων θεραπειών με Κρυολιπόλυση, Ραδιοσυχνότητες, Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, Θεραπείες Αντιγήρανσης, Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας, Βραδινό Μακιγιάζ και πολλά άλλα!

Απολαύστε λοιπόν ένα λαμπερό διήμερο, και δώστε λάμψη στον εαυτό σας, με τη συμμετοχή σας στο Beauty Bazaar που διοργανώνουν τα Vita Plus Αλεξανδρούπολης.
Σας περιμένουμε, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, στις ώρες που επιθυμείτε, για να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές ομορφιάς, χαλάρωσης και απόλαυσης, αφήνοντας σε εμάς να αναδείξουμε δωρεάν τη δική σας ομορφιά!

Για όλους τους συμμετέχοντες θα ακολουθήσει μια μεγάλη κλήρωση δώρων.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Υποστηρικτές: BIOGER, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Γαλλικών Καλλυντικών του Οίκου GERnetic Int.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το www.e-evros.gr

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων