Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

CINEMA UNLOCKED #2: Ο Γιάννης Στάνκογλου στην ταινία μικρού μήκους "Η ζωή μετά"

CINEMA UNLOCKED #2: Ο Γιάννης Στάνκογλου στην ταινία μικρού μήκους "Η ζωή μετά"

20-11-2020

Το e-evros.gr σε συνεργασία με το AXD Short Film Festival φέρνει για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατόβραδο, τον κινηματογράφο στα σπίτια μας!

Αυτό το Σάββατο 21/11 στις 21:00 -και για κάθε Σάββατο μέχρι τη λήξη του lockdown- θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μοναδικές ταινίες μικρού μήκους από νέους δημιουργούς απ' όλο τον κόσμο… γιατί όταν δεν μπορεί να πάει το κοινό στον κινηματογράφο, ο κινηματογράφος πάει στο κοινό του!

Προσαρμοσμένοι στα μέτρα της πανδημίας, μαζευόμαστε διαδικτυακά γιανα ζήσουμε νέες πραγματικότητες διαμέσου του κινηματογράφου! Το AXDSFF αποτελεί το πρώτο διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Θράκης. Ο νέος αυτός κινηματογραφικός θεσμός της πόλης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Οκτώβριο στον κατάμεστο κινηματογράφο Φλοίσβο: axdfilmfest.com/2020-3/ κι έχει στόχο τη συνεχή ενίσχυση της κινηματογραφικής κουλτούρας της Αλεξανδρούπολης.

Μέσω του CINEMA UNLOCKED τα Σαββατόβραδα του Νοεμβρίου θα είναι πλέον συναρπαστικά!

Η ταινία αυτής της εβδομάδας:

Πρόκειται για μία βραβευμένη μικρού μήκους ταινία με τίτλο ‘’Η ζωή μετά’’ του σκηνοθέτη Χρήστου Σαγιά Θεοδωρόπουλου με πρωταγωνιστή τον εβρίτη ηθοποιό, Γιάννη Στάνκογλου.

Περίληψη:

Ο Μιχάλης αδυνατώντας να δεχτεί τον χαμό της γυναίκας του, εξακολουθεί κάθε μέρα να μαγειρεύει και να τοποθετεί δύο πιάτα στο τραπέζι, προσπαθώντας να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή. Παρά τις προσπάθειες του φίλου του Βασίλη, μένει κλεισμένος στο σπίτι με μόνη συντροφιά την ρουτίνα του μαγειρέματος. Μια μέρα, η ζωή του χτυπάει και πάλι την πόρτα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Μείνετε συντονισμένοι κι αφήστε τη φαντασία σας να ξεκλειδωθεί!


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων