Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - cinema

CINEMA UNLOCKED #4: "So what?" - Η καθηλωτική ιστορία της Νάγιας

CINEMA UNLOCKED #4: "So what?" - Η καθηλωτική ιστορία της Νάγιας

03-12-2020

Το e-evros.gr σε συνεργασία με το AXD Short Film Festival φέρνει για τέταρτο συνεχόμενο Σαββατόβραδο τον κινηματογράφο στα σπίτια μας!

Αυτό το Σάββατο 03/12 στις 21:00 -και για κάθε Σάββατο μέχρι τη λήξη του lockdown- θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μοναδικές ταινίες μικρού μήκους από νέους δημιουργούς απ' όλο τον κόσμο… γιατί όταν δεν μπορεί να πάει το κοινό στον κινηματογράφο, ο κινηματογράφος πάει στο κοινό του!

Μέσω του CINEMA UNLOCKED τα Σαββατόβραδα του lockdwon είναι πλέον περισσότερο συναρπαστικά! Προσαρμοσμένοι στα μέτρα της πανδημίας, μαζευόμαστε διαδικτυακά για να ζήσουμε νέες πραγματικότητες διαμέσου του κινηματογράφου.

Η ταινία αυτής της εβδομάδας:

Πρόκειται για τo βραβευμένο "So what?" της Δήμητρας Μαργαριτίδου, ένα ντοκιμαντέρ πορτρέτου που ακολουθεί την καθηλωτική ιστορία της Νάγιας, η οποία παρ’ όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της δε σταματά να είναι αισιόδοξη!

Σύνοψη ταινίας:

Η εικοσάχρονη Νάγια κυκλοφορεί παντού με την φωτογραφική της μηχανή, προσπαθώντας να απαθανατίσει τις ομορφιές του κόσμου γύρω της καθώς η όρασή της σταδιακά μειώνεται.

Σε ηλικία 3,5 ετών παθαίνει εγκεφαλικό. Πλέον τα αντιμετωπίζει όλα με χιούμορ και οι εκατοντάδες επισκέψεις της στα νοσοκομεία αποτελούν μια ευχάριστη εκδρομή για αυτήν.

Δεκάδες εγχειρήσεις, προσωρινή απώλεια ακοής, σπασμένα κόκκαλα, αλλεργικά σοκ, μαστίτιδα... so what?

Μείνετε συντονισμένοι κι αφήστε τη φαντασία σας να ξεκλειδωθεί!


Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων