Σήμερα είναι: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION ΙΚΤΕΟ SOHO

Ό,τι "παίζει"!

Coffee lab Αλεξανδρούπολης: "ταξιδέψτε" με ιδιαίτερες γεύσεις καφέ

Coffee lab Αλεξανδρούπολης: "ταξιδέψτε" με ιδιαίτερες γεύσεις καφέ

04-06-2020

Ο ιδρυτής της αλυσίδας καφέ "Coffe Lab", Στέλιος Ρουμελιώτης δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει να μην υποβιβάζετε η ποιότητα του καφέ και του επιπέδου εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους λάτρεις του καφέ.

"Ταξίδεψα σε Κένυα, Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα και γνώρισα τον καφέ και τους ανθρώπους του. Έκανα φιλίες και συνεργασίες, έμαθα την ουσία του καφέ, μύρισα τις μυρωδιές που κρύβονται μέσα στο μαγικό κουκούτσι αυτού του κόκκινου καρπού. Για αυτό μόνο στα Coffee Lab έχουμε 4 single origin ποικιλίες καφέ, υπηρετούμε πιστά τις αρχές του 3rd wave coffee και έχουμε απόλυτο έλεγχο σε κάθε στάδιο της διαδικασίας",  θα πει ο κ. Ρουμελιώτης.

Τι είναι όμως το 3rd wave coffee; Είναι η διαδικασία του να μάθεις στον τελικό καταναλωτή πώς να πίνει τον τέλειο καφέ, έτσι όπως ο ίδιος τον αντιλαμβάνεται. Να του μεταφέρεις τη γνώση ώστε να αναγνωρίζει τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίας καφέ και να τα διαχειρίζεται ώστε να ικανοποιεί απολύτως τις επιθυμίες του.

"Έχοντας ξεπεράσει τα 100 καταστήματα, είμαστε ήδη στην Κύπρο, την Αίγυπτο και σύντομα στην Ιορδανία, τον Λίβανο, το Dubai αλλά και το Μάντσεστερ και Ντύσελντορφ. Επιμένω όμως ότι δεν μετράμε την επιτυχία μας με αριθμούς. Μας ενδιαφέρει να μην έχουμε αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα μας, μας ενδιαφέρει η επιτυχία του κάθε καταστήματος ξεχωριστά. Έχοντας τον έλεγχο σε όλη τη διαδικασία, συνδυάζοντας την παράδοση με την επιστήμη και πάνω από όλα, έχοντας αδιαπραγμάτευτη επιμονή στην ποιότητα".

Έτσι και στο κατάστημα της Αλεξανδρούπολης, συνεχώς ανακαλύπτουμε πράγματα για τον καφέ και συνεχώς βελτιώνουμε τις διαδικασίες. Αποστολή μας είναι όσο ο καταναλωτής γίνεται πιο απαιτητικός, τόσο περισσότερο θα πρέπει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του με άμεση εξυπηρετηση και ποιότητα παροχής υπηρεσίας.

Για τους λάτρεις λοιπόν του καλού καφέ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη 14ης Μαΐου 7 αλλιώς με ένα τηλέφωνο στο 25513 – 04001 έρχονται στην πόρτα σας εντός 10λεπτου όλα τα προϊόντα του Coffee Lab.

Περισσότερα για το κατάστημα της Αλεξανδρούπολης βρείτε εδώ

Η επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων είναι εδώ: https://www.coffeelab.gr/


Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων