Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - music

Danse Passion 2014: H μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση on video!

Danse Passion 2014: H μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση on video!

02-07-2014
Εντυπωσίασαν, συγκίνησαν και έστειλαν το πιο ηχηρό μήνυμα οι χορευτές της σχολής χορού "Danse Passion - Sonia Orea" το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης.

283 χορευτές κάθε ηλικίας τα δώσαν όλα επί σκηνής όπως συνηθίζουν τα τελευταία 12 χρόνια για περίπου τρεις ώρες, παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω καιρού, αλλά στο τέλος ανταμείφθηκαν με το πιο δυνατό χειροκρότημα!

Πως θα μπορούσε να μη γίνει αυτό όμως; Τις χορογραφίες, τη μουσική επιμέλεια και την επιμέλεια κουστουμιών την ανέλαβε η Σόνια Ορέα, η οποία εδώ και 12 χρόνια αποδεικνύει το μεγάλο της ταλέντο και δικαιολογεί απόλυτα τις διακρίσεις της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα: πάθος, δυναμικότητα, απόλυτο συγχρονισμό, μηνύματα και πολύ ταλέντο!


Στόχος της φετινής παράστασης ήταν να έρθουμε ‘αντιμέτωποι’ με διάφορα προβλήματα, όπως ο ρατσισμός, η σωματική και ψυχολογική βία (bullying) αλλά και η περιβαντολογική καταστροφή.

Αλλά και γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα αρκεί να είμαστε… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!, εξού και ο τίτλος της παράστασης: "Όλοι Μαζί".

>> Δείτε εδώ μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τη βραδιά.

Απολαύστε ένα μικρό... "ταξίδι" στην χώρα του ρυθμού και του χορού μέσα από το video που ετοιμάσαμε:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων