Σήμερα είναι: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
ΙΚΤΕΟ SOHO DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Εθνολογικό Μουσείο Θράκης: "Έλα να συμπληρώσουμε μαζί τον καμβά της ιστορίας των ανθρώπων της Αλεξανδρούπολης"

Εθνολογικό Μουσείο Θράκης: "Έλα να συμπληρώσουμε μαζί τον καμβά της ιστορίας των ανθρώπων της Αλεξανδρούπολης"

26-04-2020

Έλα να συμπληρώσουμε μαζί τον καμβά της ιστορίας των ανθρώπων της Αλεξανδρούπολης από το 1890 μέχρι και το 2020, αλλά και όλοκληρης της Θράκης, στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Αλεξανδρούπολης στον εθνικό κορμό της Ελλάδος.

Αυτή είναι η πρόσκληση που απευθύνει σε όλους του κατοίκους της Αλεξανδρούπολης το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης.

Η δράση είναι εμπνευσμένη από την έκθεση «ΘΡΑΚΗ 19ος-20ος αιώνας. Ένα φωτογραφικό ψηφιδωτό» και σε προσκαλεί να μοιραστείς τις δικές σου ιστορίες σε μια διαδικτυακή δημιουργική αλληλεπίδραση.
 
Το κάλεσμα αυτο απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η δημιουργική γραφή, η εξιστόριση από μνήμες και συναισθήματα, ας γίνουν το δικό μας μέσο επικοινωνίας και διάδρασης.
 
Διάλεξε ένα πρόσωπο που απεικονίζεται σε μια φωτογραφία από το αρχείο του ΕΜΘ, φαντάσου ότι είσαι αυτό το προσωπο και αφηγήσου μια στιγμή από τη ζωή του.
 
Ανέβασε μια δική σου φωτογραφία και διηγήσου την ιστορία της.
Σύνδεσε τη δική σου φωτογραφία με μια φωτογραφία του μουσείου που επέλεξες και δημιούργησε μια ιστορία με πρωταγωνιστές εσένα και το πρόσωπο της άλλης φωτογραφίας.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ ή ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
 
"Έχεις την ελευθερία να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω ή και όλα! Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, γιατί μία φωτογραφία "χίλιες" δικές σου λέξεις!
 
Στείλε μας την ιστορία σου στο info@emthrace.org mail μαζί με το ονοματεπώνυμο σου και εμείς θα την δημοσιεύσουμε στην ιστοσελίδα μας και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης μας.
Η δράση αυτή υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Καινοτόμες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις σε Πολυπολιτισμικά Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα» του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του ΔΠΘ και την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
 
*Όσες ιστορίες εμπνέονται από το φωτογραφικό αρχείο του ΕΜΘ αποτελούν προϊόντα δημιουργικής γραφής και μυθοπλασίας.
Σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα άτομα που απεικονίζονται στη φωτογραφία.
Παρέχοντας τις προσωπικές σας ιστορίες και το φωτογραφικό υλικό, συμφωνείτε και συναινείτε στη συλλογή, τη μεταβίβαση, τη χρήση και τη γνωστοποίησή τους από το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκρίτειου

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων