Σήμερα είναι: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
DANSE PASSION SOHO ΙΚΤΕΟ

Ό,τι "παίζει"!

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ramada Plaza Thraki

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Ramada Plaza Thraki

24-09-2017

Στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού 2017, το Travel Massive Βορείου Ελλάδας (Travel Massive Thessaloniki & Northern Greece) διοργανώνει εκδήλωση στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Ramada Plaza Thraki Hotel στην Αλεξανδρούπολη, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρηματιών του τουρισμού στην περιοχή, σχετικά με το παγκόσμιο αυτό μη κερδοσκοπικό τουριστικό δίκτυο.

Η εκδήλωση θα έχει σαν κεντρικό της θέμα την παρουσίαση της παγκόσμιας μη κερδοσκοπικής ηλεκτρονικής τουριστικής πλατφόρμας Travel Massive και τους τρόπους που μπορούν να την αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του τουρισμού.

Τι είναι το Travel Massive

Το Travel Massive αποτελεί μια παγκόσμια κοινότητα, στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού και travel insiders από όλο τον κόσμο. Αποτελείται από chapters και έχει αναπτυχτεί ήδη σε πάνω από 130 πόλεις στον κόσμο.

Μέσα από το Travel Massive, επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, με στόχο να δημιουργήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.

Ανά δίμηνο, περίπου, διοργανώνεται ένα event για τους ανθρώπους του τουρισμού, με σκοπό την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της αναγνωρισιμότητας της Ελλάδας.

Η εγγραφή και η συμμετοχή στο Travel Massive είναι δωρεάν. Οποιασδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί σαν φυσικό πρόσωπο, αφού συμπληρώσει ένα συνοπτικό ερωτηματολόγιο online και εγκριθεί η εγγραφή του. H εγγραφή δεν έχει κανένα κόστος, αντίθετα εντάσσει τα μέλη σε ένα ευρύ, παγκόσμιο δίκτυο επαγγελματιών του τουρισμού, που μπορεί να τους φανεί χρήσιμο με πολλούς τρόπους. Περισσότερες πληροφορίες στο link.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες για το event μπορείτε να δείτε εδώ.

Who is Who


Who is Γιάννης;

Who is Γιάννης;

Ποιός είναι ο Γιάννης και ποιά είναι η μεγάλη του αγάπη; Αυτή τη φορά έχουμε να σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων