Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - faces

12 μήνες γεμάτοι διασκέδαση & πολιτισμό όπως τους περάσαμε παρέα με εσάς!
12 μήνες γεμάτοι διασκέδαση & πολιτισμό όπως τους περάσαμε παρέα με εσάς!

Ένας χρόνος σε 12:29 λεπτά μαζί με το e-evros.gr (video).

30-12-2012

Πάει ο παλιός ο χρόνος, ας γιορτάσουμε παιδιά! Αλλά πριν γιορτάσουμε, πάμε να κάνουμε έναν απολογισμό του 2012!

Το 2012 εμείς εδώ από το e-evros.gr έχοντας όλους εσάς κοντά μας βρεθήκαμε σε μεγάλα πάρτι και events της πόλης, διασκεδάσαμε, ''παρτάραμε'', κυκλοφορήσαμε και φωτογραφηθήκαμε. Γίναμε χορηγοί επικοινωνίας υποστηρίζοντας τους φίλους και τους συνεργάτες μας, αλλά ένα παράξενο πράγμα, καθόλου δεν κουραστήκαμε και θα θέλαμε να κάνουμε άλλα τόσα!

Πάμε να δούμε ποια μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας και όχι μόνο συναντήσαμε με χαρά και αγάπη φέτος στην Αλεξανδρούπολη!

Ο Γιάννης Σερβετάς έκανε ''ποδαρικό'', τις πρώτες μέρες του 2012 βρέθηκε κοντά μας αφήνοντας για λίγο την υπόλοιπη παρέα του ''Ράδιο Αρβύλα''. Λίγους μήνες μετά συνσντήσαμε την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τα περισσότερα τοπικά συγκροτήματα, τον  Φ. Πλιάτσικα μαζί με την Ελ. Ζουγανέλη, τον Stan, τους REC, την φοβερή παρέα αποτελούμενη από: Μαχαιρίτσα, Μπουλά, Σταρόβα και Πασχαλίδη, την μοναδική Χάρις Αλεξίου μαζί με την Δήμητρα Γαλάνη, την Μαρία Φαραντούρη, την εκρηκτική Πάολα, τους δικούς μας Stavento, την Πέγκυ Ζήνα και τον  γνωστό και αγαπητό σε όλους chef, Λευτέρη Λαζάρου.

Αλλά εμάς δεν μας φτάνει να συναντήσουμε μόνο τα μεγάλα ονόματα, μεγάλα αστέρια έχουμε και στην πόλη μας. Γι’ αυτό εμείς κυκλοφορήσαμε, σας τσακώσαμε και φωτογραφηθήκαμε μαζί σας στα υπέροχα μαγαζιά που διαθέτει η πόλη μας: στο αγαπημένο μας στέκι ΝΟΑ cafe – bar, στο Prive club, στο Cargo – The bar, στη Νεράιδα music hall, στο Avalon bar, στο Gold Place, στο El Gato Negro, στις Mousses live clubbing, στο B2, στο NOTOS stage, στο Kingsize summer clubbing, στο Yacht Club, στο Reina beach bar, στο Χάραμα στη Θάλασσα, στο Eccentrico, στην Εδέμ και στο Ρόδον Ορεστιάδας. Θέλετε και αλλά;

Δείτε το video που ετοιμάσαμε με τα καλύτερα του 2012:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων