Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

O dj Angelo την Τετάρτη στο Yasu Beach Bar
O dj Angelo την Τετάρτη στο Yasu Beach Bar

Επανέρχεται δριμύτερος ο dj Angelo στο Yasu Beach Bar.

17-08-2015

Όταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανάγκασαν το Yasu Beach Bar να ακυρώσει την εμφάνιση του κορυφαίου dj Angelo πριν από κάποιες μέρες, εκείνο υποσχέθηκε ότι θα τον επαναφέρει ο κόσμος να χαλάσει.

Και να λοιπόν που ήρθε η ώρα να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου, ο dj Angelo έρχεται -ξανά- στο Yasu Beach Bar, με ανεβασμένη τη διάθεση και ...την ελπίδα για λιακάδα! 

Πάμε άλλη μια φορά:
Λίγα λόγια για τον Dj Angelo

O Dj Angelo ξεκίνησε να παίζει μουσική σε ηλικία μόλις 16 χρονών, μιξάροντας τα πρώτα του βινύλια. Είχε ήδη καταλάβει ότι η House είναι η μουσική του και η αγάπη του προς αυτή τον καθιστά σήμερα σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στην Ελλάδα και όχι μόνο, με guest εμφανίσεις & residencies στα μεγαλύτερα dance stages & clubs της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε χρόνο επισκέπτεται τη Νότια Αφρική παίζοντας μουσική στα πιο διάσημα venues της Pretoria και του Johannesburg. Έχει εμφανιστεί σε ένα από τα κορυφαία club της House σκηνής, στο Djoon στο Παρίσι, καθώς επίσης στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.
Ο Dj Angelo μαζί με την ομάδα του, την Global Fantasy, συνεργάζονται αποκλειστικά με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη παγκόσμια House σκηνή, τον Black Coffee, Nο.1 dj και παραγωγός στη Νότια Αφρική, με τον Ζepherin Saint της Τribe από το Λονδίνο, τον ξεχωριστό Afro/Deep House Dj και παραγωγό Μanoo και με τον ταλαντούχο και πλέον καταξιωμένο Culoe De Song.
Έχει εμφανιστεί δίπλα στους:
Boddhi Satva (Offering), Djeff Afrozila (Kazukuta), Franck Roger (RealTone), Αlex Finkin (FR) & Jose Marquez (L.A) σε events της ομάδας του καθώςεπίσης δίπλα στους Αμερικανούς Τimmy Regisford & Quentin Harris.

Μαζί του στο warmup ο Mr. Tod, να σας βάλει στο κλίμα, λίγο μετά τις 17:00.

.:Ότι συμβαίνει στο Yasu beach bar δείτε το με ένα κλικ εδώ.

Θα τα πούμε εκεί!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων