Σήμερα είναι: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020
greek english turkish

Say "cheese"


Say "cheese"

e - fans


e - fans

Γλυκοί πειρασμοί


 Γλυκοί πειρασμοί

Τα χωριά του Έβρου


Τα χωριά του Έβρου

Τι παίζει η ΤV τώρα


Τι παίζει η ΤV τώρα

Οδηγός επιχειρήσεων


Οδηγός επιχειρήσεων
SOHO ΙΚΤΕΟ DANSE PASSION

Ό,τι "παίζει"!

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Μετάξης

Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Μουσείο Μετάξης

26-08-2016

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς φίλους, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί.

Το εργαστήρι, που περιλαμβάνει πολλές πρωτότυπες δράσεις εμπνευσμένες από το περιβάλλον και τη θεματική των μουσείων του ΠΙΟΠ, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Μεταξύ άλλων, τα παιδιά καλούνται, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και απλά υλικά, να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα τέχνης (κολάζ, ψηφιδωτά, ζωγραφική), να επικοινωνήσουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι αλλά και να θυμηθούν παραδοσιακά παιχνίδια.

Επίσης, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους έκθεμα στο Μουσείο και να το αποτυπώσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Το εργαστήρι έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός από Τρίτη) και έχει προγραμματιστεί για τις 5/9 έως 9/9 (από τις 10:00 – 13:30).

Τα παιδιά θα προσέρχονται στο Μουσείο και θα αποχωρούν συνοδευόμενα από το γονέα ή έναν κηδεμόνα, ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη συμμετοχής του παιδιού στο εργαστήρι.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης).

Who is Who


Who is V!VE;

Who is V!VE;

Ποιά είναι η V!VE και γιατί είναι ξεχωριστή; Κοντά μας έχουμε μία “περσόνα” ιδιαίτερη, μία πολυσχιδής προσωπικότητα, γενικώς αλλά
περισσότερα...

Ό,τι "παίζει"!


 Ό,τι "παίζει"!

χαρτης επιχειρησεων


Χάρτης Επιχειρήσεων