Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
FAGI
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

ΦΑΓΙ loves Αλεξανδρούπολη
ΦΑΓΙ loves Αλεξανδρούπολη

ΦΑΓΙ loves Αλεξανδρούπολη - Έκπτωση 20% σε κάθε online παραγγελία!

12-05-2021

ΦΑΓΙ loves Αλεξανδρούπολη - Έκπτωση 20% σε κάθε online παραγγελία - Με κωδικό κουπονιού LOVEFAGI

Το ΦΑΓΙ, η αγαπημένη πλατφόρμα online delivery της πόλης μας,κάνει έκπτωση 20% σε κάθε παραγγελία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στην Αλεξανδρούπολη και για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Η διαδικασία είναι απλή! Σε κάθε παραγγελία μας από το www.fagi.gr γράφουμε στον κωδικό κουπονιού LOVEFAGI και παίρνουμε έκπτωση 20%στο καλάθι μας.

Σημειώνουμε πως η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις και ισχύει για κάθε παραγγελία από οποιοδήποτε κατάστημα delivery της Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στο fagi.gr.

To ΦΑΓΙ, το οποίο μετρά ήδη 12 χρόνια παρουσίας στον τομέα του online delivery στην Ελλάδα, βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη τα τελευταία 5 χρόνια. Με τη λειτουργική, εύκολη στη χρήση και αξιόπιστη πλατφόρμα online παραγγελιών, αγαπήθηκε γρήγορα από τους καταναλωτές όσο και από τα συνεργαζόμενα καταστήματα, που απολαμβάνουν 24/7 άμεση και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το εμπιστεύονται αποκλειστικά τα καλύτερα καταστήματα φαγητού και καφέ της πόλης.

Επιπλέον, η στενή σχέση του ΦΑΓΙ με τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται και το έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους, δημιούργησε το ΦΑΓΙ Rewards! Το πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα σε όσους παραγγέλνουν από την πλατφόρμα να διεκδικούν σπουδαία δώρα, χωρίς κλήρωση, απλά και μόνο συλλέγοντας πόντους!

Το... hit του ΦΑΓΙ βέβαια, ήταν και παραμένει το Deal of the day! Καθημερινά οι καλύτερες προσφορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης «σερβίρονται» στο ΦΑΓΙ με το κοινό της πόλης να αναφωνεί Ι LOVE FAGI! 

Κατεβάστε ΤΩΡΑ το APP του ΦΑΓΙ!

 iOS App https://apple.co/3hmBpF9

 Android App  https://goo.gl/1j9iuV

 Huawei  https://bit.ly/3uveWcm

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων