Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

e - wine

Γνωρίστε τα πάντα για το Ρούμι : Σεμινάριο και Γευσιγνωσία την Τετάρτη στο Β2.

Γνωρίστε τα πάντα για το Ρούμι : Σεμινάριο και Γευσιγνωσία την Τετάρτη στο Β2.

21-10-2015

Η "εκπαιδευτική χρονιά" ξεκινάει και επίσημα στο αγαπημένο μας σποτ της οδού Λεονταρίδου με το πρώτο σεμινάριο/γευσιγνωσία της σεζόν.

Καλεσμένος του Β2 είναι ο "Rum Connaisseur" Νίκος Αρβανίτης, μπαρτέντερ ο ίδιος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τις θάλασσες της Καραϊβικής και έρχεται να μοιραστεί μαζι μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του.

Το σεμινάριο θα εμβαθύνει αρκετά στο υπέροχο αυτό απόσταγμα και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και πολλά "εσωτερικά" μυστικά που επικρατούν στη βιομηχανία και που βοηθούν στο να κατανοήσουμε καλύτερα τις διαφορές απο προϊόν σε προϊόν.

Το σεμινάριο λαμβάνει χώρα απο τις 3 έως τις 6 το απόγευμα, περιέχει πάνω απο 100 slides (διαφάνειες) και σαφώς και γευσιγνωσία μερικών από τα καλύτερα ρούμια της αγοράς.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο 25510 53268 και σας συνιστούμε να κάνετε γρήγορα καθ´ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καλεσμένος θα μπει και πίσω από το μπαρ του Β2, σερβίροντας 4 ιδιαίτερα ποτά που εμπνεύστηκε κατά την παραμονή του στα Μπαρμπέιντος.

Αυτή την Τετάρτη 21 Οκτώβρη, στο στενό του πολιτισμού και της καινοτομίας, στο Β2!

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων