Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Say "cheese"
e - fans
Γλυκοί πειρασμοί
Τα χωριά του Έβρου
Τι παίζει η ΤV τώρα
Οδηγός επιχειρήσεων

Ό,τι "παίζει"!

Η αγαπημένη Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

Η αγαπημένη Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στην Αλεξανδρούπολη!

03-07-2022

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στην Αλεξανδρούπολη για μία μοναδική συναυλία! Θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε στο Ανοιχτό Θέατρο Αλτιναλμάζη την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 21:30!

Οι συναυλίες της 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει! Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που την διακρίνει θα μας απογειώσει με ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο!

Η δημιουργική της ανησυχία μας υπόσχεται όπως πάντα κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της Ελληνικής δισκογραφίας , τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το τόσο πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη . Το μοναδικό αυτό πρόγραμμα που μας ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της είναι εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια ΝΙΚΗΤΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΦΩΣ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΞΑΝΑ γιατί όπως λέει και η ίδια :

θέλουμε να πιάσουμε την ζωή μας από εκεί που την αφήσαμε, θέλουμε να τραγουδήσουμε , να ξεχαστούμε, να αναπολήσουμε , να ονειρευτούμε.....

ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ πιάνο
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΤΖΙΑΛΑΣ : κιθάρες
ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ: μπάσο
ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: drums/κρουστά
ΣΟΦΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΟΥ : τσέλο
Ενορχηστρώσεις : Θωμάς Κοντογεώργης
Ηχοληψία : Zαχαρίας Σταμούλος
Φωτισμοί : Δημήτρης Λάιος
Οργάνωση παραγωγής: Tώνια Δραγούνη
Παραγωγή: Ιωάννης Τρουλλινός - LifeWorks Productions

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ακολουθεί βίντεο παραγωγής του e-evros.gr από το 2019 που η Άλκιστης Πρωτοψάλτη μάγεψε την Aλεξανδρούπολη, αλλά και τραγούδια που όλοι μας αγαπήσαμε:

Who is Who
Ό,τι "παίζει"!
χαρτης επιχειρησεων